След големия финал на Евровизия и победата Maneskin, феновете на италианската

...
След големия финал на Евровизия и победата Maneskin, феновете на италианската
Коментари Харесай

Провокациите на Виктория де Анджелис от групата Maneskin

След огромния край на Евровизия и победата Maneskin, почитателите на италианската група се повишиха доста. И още тогава бяхме сигурни, че в бъдеще ще чуваме повече за тях.

Не сгрешихме, тъй като по-късно Дамиано Давид, Виктория де Анджелис, Томас Раги и Итън Торчио обиколиха множеството огромни европейски градове, в които свириха хитовите си части. За да зарадват и почитателите си зад океана, Maneskin започнаха да пътуват регулярно и до Лос Анджелис.

Където и да се намират, едно е несъмнено - заниманието и провокациите са обезпечени. И тук не визираме единствено театралните им костюми, а и това, което разгласяват в обществените мрежи. Особено Виктория де Анджелис.

Един бърз взор на профила на 21-годишната басистка в Instagram е задоволителен, с цел да разберем, че е разкрепостена освен, когато е на сцена и свири обичаната си музика. 

Виктория споделя фотоси, на които виждаме част от театралните ѝ костюми, които са типично в неин стил - предизвикателни, а от време на време и не оставят кой знае какъв брой доста на въображението. Като решението ѝ да излезе на сцената на Global Citizen в Париж, носейки само панталон с висока талия и китарата си.

Стилът на Виктория де Анджелис от време на време се оказва на ръба на разрешеното в обществената мрежа, тъй като самата тя се оплаква, че постоянно постовете ѝ биват премахвани поради нарушение на разпоредбите за издание. Но това не я стопира, а даже в противен случай, стимулира я да продължава.

Така да вземем за пример преди към седмица разгласява фотография (може да бъде видяна ), на която единствено две нарисувани розови сърца прикриват гърдите ѝ. А в текста към нея разясни, че за следващ път се пробва да не бъде докладвана.

А когато въпреки всичко реши да носи някакви облекла за фотосите, които разгласява, то те са много нищожни. Но прави усещане, че предизвикателният ѝ жанр датира много преди и тя, и Maneskin да придобият международна известност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР